Fysisk Træning


Ved: Haris Ru, fysisk coach

Startdato: 03/11-16

Denne form for træning henvender sig til dig, som ønsker at komme i bedre form, fremme din styrke, din motorik, dit velbefindende samt ønsker at besidde mental balance og forstå dig selv. Du har lyst til at sætte dig mål her i tilværelsen - og nå dem, og du har lyst til at give den gas og udvise engagement.
 
Kan du nikke genkendende til aspekter af den ovenstående, så er du meget velkommen til at møde op til grunddelen af en ny hybrid-træningsform, som inddrager elementer fra flere træningsformer, bl.a. crossfitness, brydning, kampsport i øvrigt, gymnastik, motorik/bevægelseslære etc.

Træningsformen henvender sig bredt set til de forskellige afdelinger i Sportscentrum, men også og ikke mindst til folk uden for Sportscentrum, som ønsker at optimere fx i forhold til personlige sportsgrene eller interesser i øvrigt.

Der lægges ud med træningspas af en times varighed en gang pr. uge: torsdag kl. 18.30 -19.30 i Odense Sportscentrum.

På sigt vil der også kunne tilbydes yderligere træning, såvel som individuelt anlagte træningsforløb.

Aldersgrænse: Du skal være fyldt 15 år.

Lidt om mig: Jeg er 28 år, gift og far til en søn på 3 år. Sportsuddannet i Litauen, hvor jeg har arbejdet individuelt med folk såvel som med teams.
Har selv været/ og er aktiv sportsmand med en bryderbaggrund på højt niveau, men har også været aktiv i forskellige sportsgrene, bl.a. dans og fodbold.

Mød op og prøv, om det er noget for dig. Jeg glæder mig til at se dig.
Haris Ru, fysisk Coach.
Odense Sportscentrum | Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C.  | Tlf.: 66118898 | info@odensesportscentrum.dk